Abonnement

De recensies in de dag- en weekbladen worden kort, korter, kortst?
Meningen genoeg, maar wat zijn ze waard zonder verbeelding, kennis en een brede belangstelling?

Neem of geef vandaag nog een abonnement en ga de lange baan op met de enige echte Dutch Review of Books, uw baken van betrokken bedachtzaamheid.

Alle artikelen zijn de moeite waard en hebben de ruime adem van het panorama en de verte. Geen jachtigheid en hypes of verkeerd begrepen vlotheid. En tegelijk is het blad niet zwaarwichtig, het hangt biddend boven zijn onderwerpen en observeert zonder zich te laten vallen.
Lex ter Braak, directeur Jan van Eyck Academie

Hét platform met betrouwbare boekbesprekingen in de breedte van het (kwaliteits-)aanbod.
Joost Nijssen, directeur-uitgever Uitgeverij Podium

De Nederlandse Boekengids staat vol met scherpe boekenessays.
Arjen Fortuin, redacteur boeken NRC Handelsblad

De natte droom van menig journalist… We zijn een prachtig blad rijker
Wilma de Rek, chef boeken de Volkskrant

Zes keer per jaar tientallen pagina’s essays, boekbesprekingen, interviews en signalementen, met één oog op recent verschenen boeken en een ander op de actualiteit; op papier en/of digitaal voor maar € 30 per jaar, inclusief toegang tot alle eerdere nummers. Kom erbij!


U wordt abonnee door het onderstaande formulier in te vullen en het aangegeven bedrag over te maken aan NL48 INGB 0007 2631 95 t.n.v. Merlijn Olnon Publicis.


Toegang tot de digitale edities
Als u geabonneerd bent (via het aanmeldformulier hierboven), krijgt u ook toegang tot ons volledige digitale archief. Daarvoor moet u wel nog even een account aanmaken. U ontvangt bericht over uw toegang tot onze digitale edities zodra wij uw (betaalde) abonnement hebben kunnen verifiëren.

Duur en opzegging
U wordt abonnee tot wederopzegging. Als u uw abonnement wilt beëindigen, dient u ons daarvan voor het ingaan van de volgende abonnementstermijn (oftewel uiterlijk binnen twee weken na ontvangst van het laatste nummer van uw lopende abonnementstermijn) op de hoogte te brengen via het contactformulier.

Adreswijzigingen
Adreswijzigingen kunt u doorgeven middels het contactformulier.

Losse verkoop
U kunt ook losse nummers van de De Nederlandse Boekengids aanschaffen bij iedere fysieke en online boekhandel. Wij bevelen de boekhandels in het overzicht onder Losse verkoop bijzonder aan.

‘Back issues’
Zolang de voorraad strekt is het mogelijk om oude nummers los te bestellen via het contactformulier. Wij brengen daarvoor € 5,95 per nummer + de verzendkosten in rekening.