Abonneren

Het meest toonaangevende tijdschrift over boeken en ideeën in de Lage Landen: zes keer per jaar tientallen pagina’s boekenessays, -besprekingen, -signalementen en -interviews, op papier en/of digitaal, inclusief toegang tot ons hele digitale archief. Steunt u ons bovendien als ‘vriend van de Nederlandee Boekengids‘, dan krijgt u toegang tot onze auteurstafels en andere vriendenevenementen.

U wordt abonnee, vriend (en abonnee) of schenker van een cadeau-abonnement door hieronder met uw gegevens een account aan te maken en het abonnement van uw keuze te selecteren. Na aanmelding vragen wij u ook nog even uw adres en verzendvoorkeuren (naar welk adres, vanaf welk nummer, enzovoorts) op te geven. Daarnaast ontvangt u van ons een email met het onderwerp ‘Betaling van uw abonnement bij DNBG’. Als u dat niet binnen enkele minuten ontvangt, kan het zijn dat u het in uw spam- of reclamemap kunt vinden. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, heeft u volledige toegang tot onze digitale edities en de artikelen die wij online publiceren.

 • - 30 / 1 Year
  - 45 / 1 Year
  - 90 / 1 Year
  - 100 / 1 Year
  - 250 / 1 Year
  - 500 / 1 Year
  - 1000 / 1 Year
  - 2000 / 1 Year
  - Free

  Select a Payment Method

  No payment methods are available for the selected subscription plan.

 

NB: U kunt er eventueel ook voor kiezen via de volgende links, rechtstreeks met iDeal uw abonnementsgeld of uw gift over te maken, of handmatig aan NL48 INGB 0007 2631 95 t.n.v. Merlijn Olnon Publicis (graag onder vermelding van uw naam en adres). Ook in dat geval wordt uw abonnement actief zodra wij uw betaling hebben kunnen bevestigen.


Toegang tot de digitale edities
Als u zich abonneert, krijgt u vanzelf toegang tot ons volledige digitale archief. Als u wel abonnee bent maar nog geen digitale toegang heeft, kunt u dat aanvragen door u met het bovenstaande formulier aan te melden en daar te kiezen voor de optie ‘digitale toegang voor bestaande abonnees’. Wij geven u dan toegang zodra wij uw abonnement handmatig hebben kunnen bevestigen.

Duur, verlenging en opzegging
Uw abonnement heeft een looptijd van een jaar en loopt af bij het verschijnen van het laatste nummer van uw abonnementstermijn. Abonnementen die niet uiterlijk binnen 14 dagen daarna worden opgezegd, worden stilzwijgend met een jaar verlengd en ook als zodanig in rekening gebracht. Als u uw abonnement met ingang van uw volgende abonnementstermijn wilt beëindigen, kunt u ons daarvan op de hoogte via ons contactformulier.

Adreswijzigingen
Adreswijzigingen kunt u doorgeven middels het contactformulier. Voor adreswijzigingen die worden doorgegeven na verzending zenden wij geen vervangende exemplaren toe.

Losse verkoop
U kunt ook losse nummers van de Nederlandse Boekengids aanschaffen bij iedere fysieke en online boekhandel. Wij bevelen de boekhandels in het overzicht onder losse verkoop bijzonder aan.

‘Back issues’
Zolang de voorraad strekt is het mogelijk om oude nummers los te bestellen. Wij brengen daarvoor de losse-verkoopprijs van de betreffende nummers + de verzendkosten in rekening.