Word abonnee

Alle artikelen zijn de moeite waard en hebben de ruime adem van het panorama en de verte. Geen jachtigheid en hypes of verkeerd begrepen vlotheid.
Lex ter Braak

De Nederlandse Boekengids geeft verdieping bij de keuze en het lezen van je boeken, doordat zij helderheid aan deskundigheid verbindt.
Trudy Dehue

Het nieuwe nummer van de Nederlandse Boekengids is voortreffelijk, met urgente thema’s. Ik las het geboeid van voor naar achter.
Ronald Havenaar

Weer een prachtig nummer van de Nederlandse Boekengids. Ik heb grote bewondering voor dit blad en zijn redactie.
Henk Wesseling


Deel in de verwondering dat ook het Nederlands taalgebied sinds kort zo’n tijdschrift kent: neem of geef vandaag nog een abonnement!

U steunt zo het meest toonaangevende en zelfstandige tijdschrift over boeken en ideeën in de Lage Landen en ontvangt zes keer per jaar tientallen pagina’s actuele boekbesprekingen en boekenessays door de interessantste wetenschappers, denkers en schrijvers, plus volledige toegang tot al onze digitale stukken en nummers.


 • Abonnementsvorm

  - Free / 1 Maand
  Deze maand vieren we onze derde verjaardag! Lees ons om het te vieren de rest van 2018 gratis digitaal. Na afloop vragen we natuurlijk wel even of we samen verdergaan.
  - 30 / 1 Jaar
  Digital-only-abonnees hebben toegang tot al onze nieuwe én eerdere nummers (in pdf) en al onze online stukken (in html). Net als abonnees met een papieren abonnement eigenlijk, maar dan zonder papier.
  - 30 / 1 Jaar
  Ingeschreven aan een instelling voor hoger onderwijs en woonachtig in Nederland? Ontvang ons dan vier jaar tegen 33% korting. Na vier jaar wordt het abonnement opgewaardeerd naar een 'abonnement (Europa)'.
  - 45 / 1 Jaar
  Ons basisabonnement, papier en digitaal. Speciaal voor expats in heel Europa (zones 1 & 2) tegen dezelfde prijs. Niet alleen lezen tegen kostprijs maar bovendien het werk van de redactie financieel ondersteunen? Neem een vrienden- of schenkersabonnement!
  - 90 / 1 Jaar
  Ons basisabonnement, papier en digitaal, voor de rest van de wereld (alle landen buiten zones 1 & 2). Niet alleen lezen tegen kostprijs maar bovendien het werk van de redactie financieel ondersteunen? Neem een vrienden- of schenkersabonnement!
  - 145 / 1 Jaar
  Word vriend en lees niet alleen de Nederlandse Boekengids, maar ondersteun bovendien het werk van de redactie. Vrienden hebben een 'abonnement Europa' én genieten als dank voor hun extra steun een aantal bijkomende voordelen (zie onder).
  - 295 / 1 Jaar
  Word schenker en lees niet alleen de Nederlandse Boekengids, maar ondersteun bovendien het werk van de redactie extra. Schenkers hebben een 'abonnement Europa' én genieten als dank voor hun extra steun een aantal bijkomende voordelen (zie onder).

  Selecteer een betaalwijze

  No payment methods are available for the selected subscription plan.
 • Vanaf welk nummer wenst u de Nederlandse Boekengids te ontvangen?

 

Een abonnement cadeau doen?
Om een cadeauabonnement af te sluiten, geeft u in het abonneeformulier bij alle velden de gegevens van de ontvanger van het abonnement op (diens ‘VoornaamAchternaam’ als gebruikersnaam, een willekeurig wachtwoord en de benodigde NAW-gegevens en voorkeuren). Alleen bij e-mailadres geeft u dat van uzelf op. In het opmerkingenveld geeft u vervolgens ook het e-mailadres van de ontvanger op én de datum waarop het eerste nummer moet arriveren. Wij zorgen vervolgens dat het eerste nummer op de aangegeven datum bij de ontvanger arriveert, dat het account op het e-mailadres van de ontvanger over wordt gezet, en dat de ontvanger een uitnodiging ontvangt om het account over te nemen en een eigen wachtwoord te kiezen.

Anders betalen, of vrij schenken?
U kunt uw abonnementsgeld ook handmatig overschrijven, of een schenking voor een ander bedrag te doen. Daartoe kunt u deze iDeal-link gebruiken of een handmatige overmaking doen aan NL48 INGB 0007 2631 95 t.n.v. Merlijn Olnon Publicis – graag onder vermelding van het soort abonnement/gift dat het betreft, uw e-mailadres en (indien van toepassing) het bezorgadres. Wij maken uw abonnement aan zodra wij uw betaling hebben kunnen bevestigen.

Toegang tot de digitale edities
Als u zich abonneert, krijgt u vanzelf toegang tot ons volledige digitale archief. Als u wel abonnee bent maar nog geen digitale toegang heeft, kunt u dat aanvragen door u met het bovenstaande formulier aan te melden en daar te kiezen voor de optie ‘digitale toegang voor bestaande abonnees’. Wij geven u dan toegang zodra wij uw status als abonnee hebben kunnen nagaan.

Losse verkoop
U kunt ook losse nummers van de Nederlandse Boekengids aanschaffen of bestellen bij iedere fysieke en online boekhandel. Wij bevelen de boekhandels in het overzicht onder losse verkoop bijzonder aan.

Oude nummers bestellen
Zolang de voorraad strekt is het mogelijk om oude nummers los te bestellen. Voor nabestellingen brengen wij de losse-verkoopprijs van de betreffende nummers + de verzendkosten in rekening.

* Algemene Voorwaarden

Wederopzegging
Een jaarabonnement omvat zes nummers. Uw abonnementstermijn loopt af bij het verschijnen van uw zesde nummer. Abonnementen die niet uiterlijk binnen veertien dagen daarna worden opgezegd, worden stilzwijgend met een jaar verlengd en ook als zodanig in rekening gebracht. Als u uw abonnement met ingang van uw volgende abonnementstermijn wilt beëindigen, kunt u ons daarvan op de hoogte via ons contactformulier. Cadeau-abonnementen zijn vanzelfsprekend eenmalig en voor een jaar, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven door de gever.

Adreswijzigingen
Adreswijzigingen kunt u doorgeven middels het contactformulier. Voor adreswijzigingen die worden doorgegeven na verzending zenden wij geen vervangende exemplaren toe.