Nieuwe registratie

 • Abonnementsvorm

  - Free / 1 Maand
  Lees ons ter kennismaking 1 maand gratis digitaal. Na afloop vragen we natuurlijk wel even of het naar meer smaakt.
  - 30 / 1 Jaar
  Digital-only-abonnees hebben toegang tot al onze nieuwe én eerdere nummers (in pdf) en al onze online stukken (in html). Net als abonnees met een papieren abonnement eigenlijk, maar dan zonder papier.
  - 30 / 1 Jaar
  Ingeschreven aan een instelling voor hoger onderwijs en woonachtig in Nederland? Ontvang ons dan vier jaar tegen 33% korting. Na vier jaar wordt het abonnement opgewaardeerd naar een 'abonnement (Europa)'.
  - 45 / 1 Jaar
  Ons basisabonnement, papier en digitaal. Speciaal voor expats in heel Europa (zones 1 & 2) tegen dezelfde prijs. Niet alleen lezen tegen kostprijs maar bovendien het werk van de redactie financieel ondersteunen? Neem een vrienden- of schenkersabonnement!
  - 90 / 1 Jaar
  Ons basisabonnement, papier en digitaal, voor de rest van de wereld (alle landen buiten zones 1 & 2). Niet alleen lezen tegen kostprijs maar bovendien het werk van de redactie financieel ondersteunen? Neem een vrienden- of schenkersabonnement!
  - 295 / 1 Jaar
  Word schenker en lees niet alleen de Nederlandse Boekengids, maar ondersteun bovendien het werk van de redactie extra. Schenkers hebben een 'abonnement Europa' én genieten als dank voor hun extra steun een aantal bijkomende voordelen (zie onder).
  - 145 / 1 Jaar
  Word vriend en lees niet alleen de Nederlandse Boekengids, maar ondersteun bovendien het werk van de redactie. Vrienden hebben een 'abonnement Europa' én genieten als dank voor hun extra steun een aantal bijkomende voordelen (zie onder).

  Selecteer een betaalwijze

  No payment methods are available for the selected subscription plan.
 • Vanaf welk nummer wenst u de Nederlandse Boekengids te ontvangen?
 • Een abonnement omvat zes nummers. Uw abonnementstermijn loopt af bij het verschijnen van uw zesde nummer. Abonnementen die niet uiterlijk binnen veertien dagen daarna worden opgezegd, worden automatisch met een volgende termijn verlengd en ook als zodanig geïncasseerd (en, zo gewenst, gefactureerd). Als u uw abonnement met ingang van uw volgende abonnementstermijn wilt beëindigen, dient u ons daarvan op de hoogte stellen via ons contactformulier. /// Adreswijzigingen kunt u doorgeven middels het contactformulier. Voor adreswijzigingen die worden doorgegeven na verzending zenden wij geen vervangende exemplaren toe, tenzij tegen vergoeding van de daarmee gemoeide portokosten. /// Cadeau-abonnementen zullen door ons behandeld worden als zijnde voor de duur van één termijn, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven door de gever. /// Voor zover eventuele wijzigingen in deze algemene voorwaarden geen gevolg hebben voor uw lopende termijn, behouden wij het recht voor ze eenzijdig door te voeren en u daarover naderhand te informeren met het oog op volgende termijnen.